MEIDÄN TARINAMME

 

Joskus suuria asioita tapahtuu sattumalta, mutta useimmiten ei - suuremmat asiat tapahtuvat tarkoituksella. Kun Black Clover sai alkunsa, syntyi visio laadukkaan päähineen luomisesta. Lippalakin, joka olisi aivan omalla tasollaan verrattuna markkinoiden tarjontaan.  Vuonna 2008 aloittaneet Black Cloverin alkuperäiset perustajat havaitsivat, että saatavilla olevat lippikset olivat tylsiä, vailla omintakeisuutta ja vielä parempaa – laatu, jota he vaativat lippalakeilta, puuttui markkinoilta.

Ensimmäinen Black Clover-lipalakki syntyi toiveena luoda ”uusi huominen” päähineisiin. Se oli yksinkertainen, mutta silti terävä, hieno kontrastiompelu, korkean suorituskykyinen pääpanta ja aito logo, joka kiinnitti kaikkien vastaantulijoiden huomion. Neliapila ja Black Clover -nimi luotiin alkuperäisen perustajan nimikirjainten perusteella ja sille mitä neliapila symboloi niin monelle. Neliapila ei vain anna  ihmisille toivoa, rauhaa ja tietysti tämän erityisen kasvin löytämisen mukanaan tuomaa onnea – se myös inspiroi.

Logon luomisen jälkeen siihen yhdistyi slogan ”Live Lucky” visiona inspiroida elämään täyttä, aitoa ja ainutlaatuista elämää - täynnä omia henkilökohtaisia kokemuksia.

Black Cloverista ei alkuun ollut aikomus ​​luoda brändiä; se sai alkunsa yksinkertaisesta toiveesta luoda parempi ja laadukkaampi päähine. Sen ansiosta Black Clover ja viesti ”Live Lucky” levisivät kulovalkean tavoin. Tiedämme, että Black Cloverin menestys juontaa juurensa asiakkaistamme ja heidän toiveistaan korkealaatuisemmasta lippalakista, joka antaa heille ansaitsemansa istuvuuden. Se on omistettu myös jokaiselle yksilölle, heidän ainutlaatuiselle elämälleen ja kokemuksilleen. Ihmisille, joita yhdistää Live Lucky -asenne.

Haluatpa hurrata poikaasi hänen ensimmäisessä pelissään, metsästätpä ensimmäistä peuraasi tai pidätpä äitiäsi kädestä syöpätaistelussa - toivomme innostavamme sinua viestillämme. Onni voi tulla sattumalta, mutta ”Living Lucky” on valinta.  Toivomme, että valitset edelleen kuten muutkin Black Cloverin ystävät, onnellisemman ja aidomman elämän.